fredag den 14. september 2012

Hjemmelavet mysli.

Jeg elsker mysli, og spiser det gerne både til morgenmad, men kan også sagten finde på bare at spise lidt skyr med mysli, bare som en lille aften snack:-)

Hjemmelavet mysli:-)
Jeg laver min mysli, ud af hvad jeg lige har i skabene, i denne er der rug flager, almindelige havregryn, mandler, solsikkekerner, hørfrø og rosiner. Jeg tager det lidt på slum, og smutter ikke mandlerne først, men det kan man jo gøre, som man syntes.
Jeg kommer ahornsirup, og lidt honning evt en sjat vand en skål og vender det hele, på nær rosiner heri. Alle kerne og gryn skal være fugtet af sirupblandingen. Herefter hælder jeg blandingen på en bageplade, og sætter det i forvarmet ovn ved 140grader varmluft i ca. 15-20 min i ovnen. Her er det vigtigt at holde øje, da myslien bliver bitter hvis den får for meget.
Den holder sig ca en måned, hvis det opbevares i lufttæt emballage.

Kun fantasien sætter granser for hvilke, frø, nødder og kerne man kan bruge, jeg kan selv også godt finde på, at komme lidt kokos og andre tørrede frugter ved!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar