lørdag den 12. januar 2013

Hjemmelavet kanelsnegle

Er der noget som hjemmebagte kanelsnegle i frostvejr.. Nej vel?




Det skal du bruge:
300 g hvedemel
100 g smør eller margarine
50 g gær
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
1 dl mælk

Fyld
100 g smør eller margarine
50 g brun farin
50 g sukker
2 tsk. kanel

Sådan gør du:
1. Lun mælken og opløs gæren heri. Gæren må ikke varmes med. Tilsæt melet og de øvrige ingredienser. Ælt til dejen er glat og ensartet.
2. Lad dejen hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.
3. Del dejen i 2 lige store dele og rul dem ud til 2 firkanter (ca. 30 x 30 cm). Fordel remoncen over hele fladen og drys med kanel. Rul pladerne sammen til en roulade og skær hver roulade ud i 12 lige store stykker.
4. Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir og tryk dem flade.
5. Lad sneglene efterhæve, tildækket og lunt, ca. 20 min., mens ovnen forvarmes.
6. Pensel med sammenpisket æg eller mælk


Bagetid: Ca. 8 min. i en forvarmet ovn ved 220° C (varmluft 220° C) på ovnens midterste rille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar