lørdag den 27. juli 2013

Traditionelle Bosniske retter.

Så kom jeg hjem efter 25 dage i Bosnien, og i skal da ikke snydes for lidt billeder dernede fra. 

Her billeder af to Bosniske national retter, som jeg elsker at spise. 
Pita burek, er en meget tynd dej, med i dette tilfælde oksekød fyld, men kan også fås med spinat, ost og kylling. De er overhældt med rigeligt med smør, og er derfor temmelig fedtede. Har set dem blive lavet, men kræver vist en del øvelse at få dejen udrullet perfekt.. Måske jeg forsøger mig med, at lave dem herhjemme en dag, for de smager altså bare herligt:-)
Cevapi består af hakket okse og lammekød, lavet til små ruller og stegt på grillen, de serveres i flad brød bagt i store sten ovne, de smager helt formidabelt. Hertil serveres der hakket løg og noget lignende cremefraise. 

Pita burek.

Cevapi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar