fredag den 17. august 2012

Squashkage med flødeost

I dag stod den på squashkage, egentlig mest fordi jeg havde en squash der skulle bruges, og os er det jo aldrig en tosset ide med kage:-)

Opskriften fandt jeg på hjerteforeningens hjemmeside og lyder som følger:

Ingredienser

3 æg
225 g brun farin½ dl oliemargarine½ dl letmælk225 g hvedemel2 tsk bagepulver2 tsk kanel300 g groftrevet squash75 g rosiner Pynt 125 g flødeost 6 %50 g flormelis

Tilberedning

Pisk æg og brun farin skummende. Rør oliemargarine og mælk i. Bland mel med bagepulver og kanel og vend det i dejen sammen med squash og rosiner. Hæld dejen i en form, ca. 25 x 30 cm, beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min. Rør flødeost sammen med flormelis til en glasur og fordel glasuren på den afkølede kage.
Det færdige resultat!

Resultat

Er egentlig ret godt tilfreds med resultatet,dejlig klistret:-) tror jeg næste gang vil bruge mandler eller nødder i stedet for rosiner, så der bliver at tygge på:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar