mandag den 12. november 2012

Kødboller med tomatsovs

I dag har aftenmaden stået på pasta med kødboller  og tomatsovs. En meget børnevenlig ret, som samtidlig smager af noget.




Jeg lavede en stor potion så vi også har til i morgen, jeg brugte nedenstående:

Til 6-8 personer:

Kødboller:
hakket oksekød 800 g
2 fed hvidløg
2 spsk tørret oregano
2 spsk revet parmesan
1 skrive groft toastbrød, smuldret i småstykker
2 spsk mælk
1-2 tsk salt  (smag til)
 peber

Tomatsovs:
2 ds. hakket tomat
1 stort løg
3 fed hvidløg
1 spsk olie
1 spk. oregano

Tilbehør pasta og revet parmesan

Kødboller; ælt alle ingredienserne godt sammen og steg i olie på pande, start med at lav en og smag til med evt. salt og peber.

Tomat sovsen; svits løg og hvidløg i olien i gryde, tilsæt næst dåse tomat samt oregano smag til med salt og peber.

 Servere med Pasta og parmasan

Ingen kommentarer:

Send en kommentar