onsdag den 6. februar 2013

Hjemmelavet Naanbrød


Hjemmelavet naanbrød smager skønt, og så behøver jeg ikke meget andet, end en god gaugemole at dyppe i.. så er jeg glad :-) 

Opskrift Naanbrød

Ingredienser:
10g salt
10g sukker
30g gær
100g smeltet smør
650g hvedemel
1 æg
2 1/2 dl vand
1 dl surmælksprodukt (fx; A 38, creme fraise eller yoghurt)

Olie, krydder urter og salt til at komme oven på.

Fremgangsmåde:
Gæren opløses i vandet, sukker, salt, æg, surmælksprodukt og smør tilsættes, melet kommes i lidt efter lidt. Dejen æltes til den er smidig og klar og hæver i 1-2 timer. 
Herefter slås dejen ud på mel drysset bord, og formes i den ønskede størrelse, den pensles med olie og drysses med urter, salt eller anden krydderi.
Efterhæver i  cirka. 30 min. Hvorefter den bages ved 250 grader i 8-10 minutter eller til de er gyldne.



Mums Naanbrød 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar