Hjemmelavet naanbrød smager skønt, og så behøver jeg ikke meget andet, end en god gaugemole at dyppe i.. så er jeg glad :-)
Opskrift Naanbrød
Ingredienser:
10g salt
10g sukker
30g gær
100g smeltet smør
650g hvedemel
1 æg
2 1/2 dl vand
1 dl surmælksprodukt (fx; A 38, creme fraise eller yoghurt)
Olie, krydder urter og salt til at komme oven på.
Fremgangsmåde:
Gæren opløses i vandet, sukker, salt, æg, surmælksprodukt og smør tilsættes, melet kommes i lidt efter lidt. Dejen æltes til den er smidig og klar og hæver i 1-2 timer.
Herefter slås dejen ud på mel drysset bord, og formes i den ønskede størrelse, den pensles med olie og drysses med urter, salt eller anden krydderi.
Efterhæver i cirka. 30 min. Hvorefter den bages ved 250 grader i 8-10 minutter eller til de er gyldne.
Mums Naanbrød |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar