torsdag den 14. marts 2013

Chokolade cookies.

En dejlig sej småkage der stadig er saftig. Næste gang vil jeg lave den med store stykker chokolade i stedet for, som jeg gjorde helt fint, da jeg så håber, at får en mere intens chokoladesmag. 

Ingredienser:
75 g smør
100 g havregryn
1 æg
125 g sukker
1 spsk mel
1 spsk bagepulver
1/2 stang vanille ( kan undlades)
100 g Hakket mørk chokolade

Smelt smør i en gryde, sluk så snart den er smeltet. Kom sukker og æg i gryden og rør det sammen til en grov masse, resten af ingredienserne kommes i gryden og røres hurtig sammen. Kom cirka 9 klumper, af cirka en spsk (15 ml) på en bageplade, de skal nok selv flad ud! Bages ved 175 grader i cirka 10 minutter.



'




Beklager de virkelig ringe billeder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar