mandag den 4. juni 2012

En typisk start på en ny uge!

Idag gik turen til København, vi var heldige, at undgå morgen køen på Køgebugt motorvejen, men heldet varede kort.. da vi ramte Kongens Nytorv, begyndte vores lånte og ellers så fine bil, at ryge temmelig kraftigt!! Der er ikke andet at gøre, end at få bilen ind til siden hurtigst muligt.. og så ellers få fat i Top hjælp!
Efter en noget turbulent morgen havde vi klart fortjent en god brunch, på Kultorvet, nærmere bestemt Phønix. Stedet kan varmt anbefales, fik den dejligste brunch, som buffet til den nette sum af 109 kr. Inkl. drikkevarer. Buffet er noget jeg sætter stor pris på, da man selv kan betemme mængden af bacon;-)  Syntes generelt der er langt imellem en god buffet, men denne er bestemt anbefalelsesværdig.



Efter en noget lang og ikke mindst dyr tur med offentlig transport er jeg nu på landet igen. Undre mig over priser på offentlig transport...  ikke mindst set i et klima venligt perspektiv! Prisen gør det da bestemt ikke mere artaktivt og bruge den offentlige transport!?! Eller hvad siger i andre?                            

God aften til alle H.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar